Mobilt Internet

Dækning på mobilt internet: Er der dækning på en togtur i Danmark

Dækningen på mobilt internet kan svinge når du køre tog, men er generelt god. Inden vi går i gang, så vil vi nævne, at DSB har sin egen service på Inter City ruterne, hvor du kan betale for at få lov til at koble op på togets tråsløse netværk. På DSB1 skulle det være med i prisen, men DSB1 billetter er også tilsvarende noget dyre. Arriva har også internet i deres toge, men det har vi aldrig fået testet.

Vores erfaring er, at det fungere rigtig godt, men der er udfald på turene. Under alle omstændigheder, så er udfaldene ikke være end, hvad man kan forvente ved almindlige brug, og du ligger derfor ikke mærke til det. Vi har testet mobilt internet fra TDC på strækningen Århus - Vordingborg. Specielt på Sydsjælland og i dele af Jylland kan der være udfald (et udfald er på cirka 3 - 30sekunder).

Et tip. Når du sidder i toget så start en kommandoprompt. Gør sådan her:

Start -> kør og skriv cmd. Du vil efterfølgende se en tekstprompt. Skriv ping google.com -t i den tekstprompt. Når du har gjort det, vil din computer ca. en gang i sekundet få et svar fra Google.com, og du kan på den måde se, om der er forbindelse eller ej.

Opsummering: Det er altså værd at invistere i det mobilt internet, hvis du vil på nettet i toget. Men det er ikke hundred procent perfekt. Teleselskaberen udbygger dog hele tiden 3G nettet.


Om 'Dækning på mobilt internet: Er der dækning på en togtur i Danmark' #49
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet