Mobilt Internet

CBB Mobilt Internet | Find priser på CBB Mobilt internet her

Find priser og tilbud hos CBB. Klik her.
Ønsker du at være fri for ledninger og trådløse routere, når du surfer på nettet, så kan en løsning med mobilt bredbånd fra CBB være noget for dig. Her kommer du nemlig enkelt og nemt på internettet med et USB modem, som du kan tage med dig over alt. Som kunde hos CBB er du ikke bundet i en bestemt periode, så det er dig, der bestemmer, hvor længe du ønske at være kunde hos CBB.

Netværk, forbrug og hastighed
CBB LogoCBB benytter Telenors netværk, som dækker en stor del af den danske befolkning med turbo 3G/3G netværket. Dog kan hastigheden variere alt efter, hvor du befinder dig, da dækningen kan være lidt ringere i f.eks. skovområderne. Telenor forsøger hele tiden at udbygge infrastrukturen for de mobiletjenester i Danmark, og det betyder, at der i løbet af sommeren 2010 vil tilbyde det nye 4G netværk og de nye LTE tjenester til danskerne. Det vil betyde et bedre netværk med en opgradering på op til 14,4 Mbit/s og senere hen vil netværket være opgraderet til 21 Mbit/s.

Som mobilt bredbånds kunde hos CBB får du en downloads hastighed på op til 2 Mbit/s samt en uploadhastighed på 384 kbit/s. En hastighd på 2 Mbit/s passer til de fleste internetbehov, da man uden problemer kan surfe, tjekke mails og nyheder, downloade billeder og musik samt chatte med vennerne.

CBB tilbyder sine kunder mobilt bredbånd med mulighed for at surfe for op til 10 GB, og skulle det ske, at du kommer til at bruge mere, så får du ingen ekstra regning, men du bliver blot kontaktet af CBB. Du kan dog altid følge med i dit forbrug på din forbrugsoversigt på CBB´s hjemmeside. Her kan du også se dine regninger, da alt betaling foregår elektronisk, og du modtager derfor heller ingen regninger med posten.

Produkter
Du kan få en løsning på 4 Mbit/s mobilt internet. Det koster 148 kr. om måneden. En anden løsning du kan få hos CBB er et mobilt klippekort til bredbånd. Har du kun behov for at gøre brug af det mobile bredbånd en gang imellem er klippekortet løsningen for dig. Du betaler 180 kr. for 10 klip, og du bruger et klip, når du sætter dit USB-modem i computeren. Med dette produkt ”klipper” du dig adgang til internettet for en dag af gangen.


Om 'CBB Mobilt Internet | Find priser på CBB Mobilt internet her' #140
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet