Mobilt Internet

USB Internet - Find hurtigt og billigt USB Internet her. Se guiden

USB internet er egentlig ikke den korrekte betegnelse, men et udtryk som er alligevel ofte et brugt. Det som her tænkes på er Mobilt Bredbånd, hvor du via et SIM kort og et USB modem kan komme på nettet, så længe der er mobil dækning.

USB Internet er populært
I de senere år er USB internet blevet meget populært, i takt med der er blevet indført flat rate abonnementer, og 3G netværket er blevet udvidet. Der et egentlig lidt forkert at kalde det flate rate, da du stadigvæk er begrænset af det enkelte abonnementers fair use betingelser, som typisk svinger mellem 1 – 30 GB data om måneden. Det skal ses i lyset af, at afregningsformen typisk var pr. Mb førhen, og det derfor var en meget dyrt måde at komme på nettet. Prisen kunne sagtens være 1 kr. pr. mb.

En anden ting der gjorde USB Internet attraktivt, var udbredelsen af 3G netværket, som gav mulighed for væsentlige bedre download og upload hastigheder, set i forhold til det ældre GSM netværk. I dag er der også 4G produkter, om end dækningen kun er begrænset til de største byer i Danmark.

Vi har her på siden samlet en række udbydere af USB internet. Hvis du har mod på det, så kan du også dykke ned i denne udvidede guide og prissammenligning, som tager alle de tekniske aspekter med.


Om 'USB Internet - Find hurtigt og billigt USB Internet her. Se guiden' #296
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet