Mobilt Internet

Mobilt Bredbånd: Find priser på billigt mobilt bredbånd her

Find priser på Mobilt Bredbånd. Klik her.
Mobilt bredbånd er egentlig bare en anden betegnelse for mobilt internet. Bredbånd er det, vi kender fra vores traditionelle stationære internetforbindelser i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det er mobilt, fordi vi kobler trådløst op via mobilnetværket og ikke traditionelt via telefonstikket.

Det er først for nyelig at mobilt bedbånd er blevet rigtig udbredt, da priserne er kommet så langt ned, så de er blevet konkurrencedygtige med almindelige bredbåndsforbindelser. Markedet eksploderede nærmest, da teleselskabet 3, som det første teleselskab i Danmark, tilbød et mobilt brebånds flatrate abonnement.

Flaterate kan sammenlignes med restaurenternes all you cant eat koncept, hvor du betaler en fast pris for at spise alt, det du kan. I det her tilfælde betaler du en fast pris for at downloade alt, det du vil i en hel måned. Før var det, var mobilt bredbånd typisk afregninget pr. downloaded/uploaded Mb, og det kunne for mange mennesker hurtigt løbe op og blive en dyr omgang.
Alle teleselskaberne har dog en fair-use-grænse, som er på er mellem 1Gb - 20Gb / pr. måned. Bruger man mere end det, så kan teleselskabet begrænse hastigheden på dit mobile bredbånd.

Man kan roligt sige, at mobilt bredbånd har indtaget Danmark. Der er i øjeblikket 4 teleselskaber, som har license til at udbyde det lynhurtige 3G netværk (det netværk som traditionelt mobilt bredbånd køre på), men der findes endnu flere udbydere af mobilt bredbånd. De 4 udbydere er 3, TDC, Telenor og Telia. Teleselskaber som CBB, Telmore og Oister tilbyder også lynhurtigt mobilt bredbånd, og det kan lade sig gøre, fordi de lejer sig ind på de andre teleselskabers netværk.

Installation
Når du køber mobilt bredbånd, får du tilsendt et SIM kort. Har du ikke en 3G USB router eller et mobilt modem skal du også tilkøbe dette også. De fleste teleselskaber har dog produkter hvor du kan få et mobilt modem for bare 1 kr.

Du sætter SIM kortet i dit mobile modem, tilslutter det computeren via et ledigt USB stik. Det mobile modem vil typisk efterfølgende selv begynde installationen, da driverne ligger indbygget på en lille hukommelses chip. Det er en rigtig smart løsning, da du slipper for ekstra installations CDer o.lign.

Når dit mobile modem er installeret, opretter du blot forbindelse via det med medfølgende software, og nu skulle du ellers være kørende.


Om 'Mobilt Bredbånd: Find priser på billigt mobilt bredbånd her' #59
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet