Mobilt Internet

Telia: Få billigt mobilt internet fra Telia her - Mobilt Bredbånd

Find priser og tilbud på mobilt bredbånd hos Telia. Klik her.
Telia er det tredje største teleselskab i Danmark, men er også på markedet i 17 andre lande. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1853. I 2002 gik Telia ind i et samarbejde med firmaet Sonera, og virksomheden gik ind under navnet TeliaSonera. Den dag i dag er TeliaSonera et af de største selskaber i Norden samt en af de 10 største i Europa. TeliaSonera ejer også Stofa og Debitel samt og halvdelen af DLG Tele.

I Danmark kom Telia på markedet i 1995. Virksomheden tilyder danskerne løsninger til mobiltelefoner, bredbånd samt kabel-TV til både den private forbruger, men også til erhvervslivet. Det er Telias klare målsætning at være den virksomhed i Danmark, som har de mest tilfredse kunder og medarbejdere samt at være den bedste til prisen. På markedet for mobiltelefoni dækker Telia knap 20 % af markedet, og på markedet for bredbåndskunder har Telia ca. 11 % af kunderne.

Mobilt Bredbånd
Hos Telia kan man købe mobilt bredbånd, som hurtigt installeres på computeren. Det er en nem måde at komme på internettet på, og man slipper for besværet med ledninger. Telia tilbyder sine kunder to forskellige abonnementer. Man kan vælge et abonnement med 3 GB eller et abonnement på 5 GB, så man kan sammensætte sit abonnement, så man får det produkt, man har behov for. Skulle det ske, at kunden bruger mere, end vedkommende betaler for i sit abonnement, sænker Telia hastigheden resten af den pågældende måned, og kunder slipper derfor for en ekstra regning.


Om 'Telia: Få billigt mobilt internet fra Telia her - Mobilt Bredbånd' #122
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB
59 kr. pr. måned
Min. pris 504 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
200 GB
279 kr. pr. måned
1674 kr.
inkl. router
8-35 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
200 GB
299 kr. pr. måned
1893 kr.
inkl. router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  Telia - Mobilt bredbånd Telia
Har 4g produkter
30 GB
199 kr. pr. måned
Se hjemmeside! 1 - 80 Mbit Telia
Læs mere
Telia - Mobilt bredbånd
Vi dækker i dag 97% af Danmarks befolkning. Du får automatisk den hurtigst mulige hastighed med Telia Mobilt Bredbånd.
 
  TDC Mobilt Bredbånd TDC 2 GB
49 kr. pr. måned
Min. pris 393 kr.
UDEN modem
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
TDC Mobilt Bredbånd
TDC tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet