Mobilt Internet

M1 Mobilt internet priser | Få billigt mobilt internet fra M1 her!

Find priser og tilbud hos M1. Klik her.
M1 er en lille internetvirksomhed, som blev etableret i 2003. Virksomheden sælger billige løsninger til mobilabonnementer, og da M1 er en internetvirksomhed, er der ingen butikker tilknyttet, og alt handel foregår over internettet. M1 har hovedkontor i Aalborg, og det er her alt kundeservice, administration og ledelse er placeret. Virksomheden er et datterselskab til Telmore A/S, men begge virksomheder fungerer som to selvstændige selskaber.

Som kunde hos M1 kan man selv sammensætte sit mobilabonnement, så det netop passer til ens egne behov. M1 ønsker at give deres kunder billigt og enkelt mobiltelefoni, og det skal være brugervenligt, så alle kan gøre brug af M1´s produkter. Selvom M1 tilbyder meget billige produkter, så forsøger virksomheden at opretholde et høj og professionelt niveau, hvad angår kvalitet og kundeservice. Dette forsøger M1 at opretholde, da kunderne kan få online kundebetjening 24 timer i døgnet.

Da M1 er et meget lille teleselskab, kører virksomheden ikke på sit eget net. Kunderne vil kunne opleve en høj dækning, fordi M1 har lejet sig ind på TDC´s net, så kunderne har den samme dækning, som TDC´s kunder. På denne måde kan M1 hele tiden fokusere på at yde en god service samt at opretholde deres fleksible produkter.

M1 vinder priser i Danmark
Selvom M1 er en lille virksomhed, er det lykkedes for virksomheden at vinde flere store priser i Danmark. Tilbage i 2006 vandt M1 den meget flotte anerkendelse, da virksomheden vandt Ernst & Youngs pris ”Entreprenuer of the year” i kategorien start-up. To år senere var M1 igen på banen, da virksomheden vandt Dagbladet Børsens Gazelle konkurrence i Nordjylland og på landsplan. Samme år var M1 Danmarks mest hurtigt voksende virksomhed pga. en meget høj vækst i procent.

M1 vandt sin seneste pris i 2009, da virksomheden igen vandt Dagbladet Børsens Gazelle konkurrence i Nordjylland. M1 havde endnu engang formået at have meget høj vækst i procent.

Opdate september 2014 : M1 er overtaget af TDC og i dag hedder de Fullrate


Om 'M1 Mobilt internet priser | Få billigt mobilt internet fra M1 her!' #173
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet