Mobilt Internet

Net-1: Få billigt mobilt bredbånd fra Net-1

Net 1 er en dansk virksomhed, som leverer mobilt bredbånd i Danmark, Norge og Sverige. Med mobilt bredbånd fra Net 1 er du sikret den bedste dækning både til lands og vands. Net 1 gør brug af langbølgenettet, og kan derfor bruges, hvis du f.eks. er ude at sejle. Det mobile bredbånd er også rigtig godt til dig, som bor i et område, hvor 3G dækningen ikke er særlig god – f.eks. hvis du bor på landet eller i ydreområderne. Net 1 giver dig en dækningsgaranti, så hvis du ikke har dækning, når du køber dit mobile bredbånd fra Net 1, så får du dine penge tilbage.

Energi-Midt og Acces Industries har siden 2009 ejet Net 1 med en procentsats på henholdsvis 35 % og 65 %. Net 1 samarbejder hele tiden med Ericsson om at udvikle nettet i Skandinavien samtidig med, at hastigheden og dækningen hele tiden bliver opgraderet. Net 1 henvender sig for uden den private forbruger også til mindre virksomheder samt større industrivirksomheder fordelt rundt omkring i hele Skandinavien.

Produktinformationer
Når du bestiller mobilt bredbånd, har Net 1 gjort det nemt for dig at komme hurtigt i gang, da det mobile bredbånd er nemt at installere. Du har mulighed for at tilslutte flere computere til internettet på en gang, du betaler en fast abonnementspris om måneden, du kan gå på internettet både i Norge og Sverige uden ekstra omkostninger, og så kan du købe en pakkeløsning, der kan bruges, når du er på ferie i sommerhuset, båden eller i campingvognen. Det vil med andre ord sige, at du faktisk kan bruge dit mobile bredbånd, når du er ude at sejle.

Hvis du har en mobiltelefon med indbygget trådløst netværk, har du mulighed for at tilslutte den til dit bredbånd fra Net 1. Fælles for Net 1´produkter, at du kan få det tilsendt for 75 kr. i fragt, og du kan købe en router for 1.199 kr. Hvis du køber abonnementet Altid på nettet, kan du lige nu få en router for 0 kr.

Abonnementer fra Net 1
Abonnementet Lidt På Nettet henvender sig til dig, som ikke skal bruger internettet hver dag, men kun engang imellem. Lidt På Nettet koster 149 kr. om måneden, hvor der er inkluderet 1 GB data hver måned.

Til dig som ønsker at komme på nettet hver dag, men som også gerne vil bruge internettet, når du ikke er derhjemme, kan du købe abonnementet Ofte å Nettet til 199 kr. pr. måned, som inkl. 5 GB data. Hvis du bruger internettet rigtig meget og ønsker en hurtig forbindelse lige meget, om du er ude eller hjemme, så skal du vælge abonnementet Altid På Nettet. Abonnementet koster 299 kr. pr. måned og inkludere 10 GB data.


Om 'Net-1: Få billigt mobilt bredbånd fra Net-1' #224
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet