Mobilt Internet

3: Få mobilt bredbånd fra 3, og læs mere om mobilselskabet 3 her

Find priser på mobilt internet hos 3 Klik her.
3 er en af de nyeste virksomheder på markedet inden for telekommunikation og mobilt internet. Virksomheden er 60 % ejet af firmaet Hutchison Whampoa fra Hong Kong og 40 % ejet af det svenske firma Investor AB. Begge virksomheder har en stor erfaring med industriel teknologi fra hele verden.

Hutchison Whampoa er et meget stort selskab, som er kendt for at være dygtig til at komme ind på nye markeder. Desuden har virksomheden siden midten af 1980´erne været den førende operatør af systemer til telekommunikation og internet. Med denne erfaring er ambitionen med 3, at være den førende virksomhed med de nye 3. generations mobile tjenester.

Investor AB er Sveriges største børsnoterede investeringsselskab, og virksomhedens viden er hovedsageligt baseret på mange generationers erfaring med internationale forretninger. Med Investor AB´s netværk kan virksomheden give 3 en åben mulighed og adgang til finansiel-, industriel- og kommerciel viden inden for it- og telekommunikation. Desuden kan 3 trække mange fordele ud af Investor AB´s netværk samt få en god og stor støtte i forbindelse med rekruttering, strategisk alliancer og udveksling af viden.

Virksomheden 3 blev etableret på det danske marked i oktober 2003, hvor virksomheden tilbød den danske befolkning teleydelser kombineret med de nyeste mobile tjenester samt hurtig datatransmission. 3 har den største 3G dækning i Danmark, og med den nyeste teknologi kan virksomheden kan tilbyde hastigheder op til 16 Mbit/s.

3 har hovedsæde i København, men har desuden butikker landet, hvor man kan købe virksomhedens produkter. Desuden er det også muligt at købe 3´s produkter i webshoppen på virksomhedens hjemmeside.

3 på det globale marked
Da størstedelen af virksomheden 3 er ejet af en virksomhed, som har stor erfaring med at komme ind på nye markeder verden over, så er 3 naturligvis også etableret i flere lande. Hutchison Whampoa har derfor fået 3 ind på 9 forskellige markeder i verden. Det drejer sig om, Australien, Danmark, England, Hong Kong, Italien, Irland, Machau, Sverige og Østrig.

3´s ejere lægger stor vægt på, at der trækkes på alle markedernes erfaringer, og de vil hele tiden sørge for at skabe den bedste synergi mellem hovedkontorerne i de 9 lande. Da 3 er på det globale marked, giver det virksomheden en stor styrke til at ekspandere hurtigt samt hele tiden at kunne udvikle den mobile kommunikation på verdensplan.

Hvad vil 3?
For uden at være den ledende virksomhed på mobilkommunikationsmarkedet, ønsker 3 hele tiden at tilbyde sine kunder konkurrencedygtige telekommunikationsydelser kombineret med de nye mobile bredbåndstjenester.

Virksomhedens sortiment skal rumme forskellige produkter og tjenester, som skal være nemme og enkle at forstå. Desuden skal de være simple og underholdende at anvende. Disse mål kan bl.a. ses i de tilbud, 3 har til sine kunder. Bl.a. tilbydes erhvervskunderne en lang række produkter og tjenester, som skal gøre arbejdet mere effektivt. De private kunder tilbydes produkter og tjenester af en mere underholdende karakter med opdateringer om de seneste nyheder, samt tjenester med det sjoveste og mest spændende indhold.

Produkter hos 3
Virksomhedens koncept er at tilbyde konkurrencedygtige mobiltelefoni, som er kombineret med de nyeste tjenester inden for bredbånd. Det har hele tiden været vigtigt for 3 ikke kun at tilbyde sine kunder bredbånd via mobiltelefoni, hvilket er grundlaget for, at 3 også tilbyder mobilt bredbånd til computeren. Med denne kombination tilbyder 3 en fleksibel og trådløs bredbåndsforbindelse, som kunden kan tage med overalt.

3 er en meget nytænkende virksomhed og tror på, at det mobile indhold er fremtidens store succes. Derfor har virksomheden udviklet Planet 3, som er en mobilportal, som leverer aktuel underholdning fra bl.a. TV2, MTV, Gaffa, DR, EA, Gameloft, Glu, Plaer X, Digital Chocolate og mange flere.

Ydelserne hos 3 er hele tiden blevet udvidet, og da 3 kom på det danske marked, var det hovedsageligt mobiltelefoni med mulighed for videosamtaler samt visning af små TV klip, virksomheden kunne tilbyde kunderne. Sidenhen er sortimentet blevet væsentligt udvidet, og i 2006 lancerede 3 MSN Messenger og Hotmail på 3 mobilerne. Året efter indgik 3 et samarbejde med Sling Media, Yahoo, Google, Microsoft, Orb, Skype og X-series. I april samme år blev 3 den første virksomhed i Danmark, som kunne tilbyde det mobile bredbånd på det danske marked med en download hastighed på op til 3 Mbit/s.

Udviklingen fortsatte, og i juni 2007 kom 3 Mobilt TV med 25 forskellige TV kanaler på markedet. Dette var med til at give de danske forbrugere en endnu større fleksibilitet i den travle hverdag. Slutteligt kan det nævnes, at 3 i efteråret 2007 også indgik et endnu tættere samarbejde med Skype og lancerede dermed 3 skypephone.

Lidt historie om 3
Historien om 3 begynder i Hong Kong i 1999, hvor virksomheden Hutchison Whampoa sælger 2G selskabet Orange til det tyske firma Mannesmann AG. Huchison Whampoa ville gerne vinde 3G licenser i de nordlige lande Danmark, Norge og Sverige, og virksomheden allierede sig derfor med det svenske firma Investor AB.

I starten af 3´s levetid i norden, var virksomheden kun på det svenske marked, idet 3 hurtigt vandt 3G licenser i landet. Der blev ansat en del medarbejdere, og hurtigt kom de første leverandøraftaler. Virksomheden udviklede sig, og d. 20. september 2001 blev 3 lanceret på det danske marked og vandt hurtigt de 4 danske UMTS-licenser. Det var dog først d. 13. oktober 2003, at 3 fik sit store gennembrud på det danske marked, og 3 har siden da lagt stor vægt på at komme et skridt nærmere for at blive den ledende virksomhed på mobilkommunikationsmarkedet.


Om '3: Få mobilt bredbånd fra 3, og læs mere om mobilselskabet 3 her' #77
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet