Mobilt Internet

Telmore Mobilt Internet | Billigt mobilt internet hos Telmore

Find priser og tilbud på mobilt bredbånd hos Telmore. Klik her.
Telmore er et teleselskab, som blev grundlagt i år 2000. Det er en online virksomhed, der sælger mobiltelefoni, mobilt bredbånd og ADSL Bredbånd. Derudover har Telmore en stor wepshop, hvor det er muligt at købe billige mobiltelefoner ud fra et af de største udvalg.

Telmore Mobilt InternetVirksomheden er et af Danmarks største nethandelssteder, og modtager årligt ca. 20 % af de samtlige dankort transaktioner på internettet. Telmores hjemmeside er godkendt af E-Handelsfonden og er dermed e-mærket. Med denne mærkning er Telmores kunder garanteret en stor sikkerhed, og de vil opleve en etisk korrekt handel og færden på hjemmesiden. Foruden E-Handelsfonden er virksomheden også medlem af FDIH (Foreningen for Distance- og Internethandel), som er en forening for de danske internetbutikker. Dette medlemskab giver Telmore adgang til et stort netværk samt et videncenter, der hele tiden kan bruges for at holde virksomheden opdateret med den nyeste viden om handel på internettet.

Mobiltelefoni
Telmore tilbyder sine kunder en nem og enkelt løsning inde for mobiltelefoni. Som mobilkunde hos Telmore er der intet abonnement, og man betaler kun for det, man bruger. Hos Telmore modtager man ingen regning, men man skal selv sørge for at tanke sin mobil op med taletid, hvilket foregår via Telmores hjemmeside og med kundens betalingskort. Kunder hos Telmore har en lang række tillægsydelser til mobiltelefoni produktet. Man kan bl.a. vælge fri tale, Telmore til Telmore, hvor man ringer gratis til andre Telmore kunder, ubegrænset forbrug af mms og sms og m.m. Vil kunderne gøre det nemmere for sig selv, er det muligt at tilmelde sig automatisk optakning. Den automatiske optakning fungerer på følgende måde: kunden vælger f.eks. at sige, at når mobiltelefoni saldoen passere 50 kr., så skal Telmore automatisk trækker eks. 100 kr. fra ens betalingskort. På denne måde undgår kunden, at saldoen går i minus, og kunden vil derfor hele tiden have taletid på sin mobiltelefon.

ADSL bredbåndsløsning
Med en ADSL bredbåndsløsning er det muligt at oprette forbindelse til sin computer via et telefonstik i hjemmet. Som ADSL kunde hos Telmore er man garanteret dækning, idet Telmore dækker knap 98 % af husstandene i Danmark.

For at få forbindelse kan kunden vælge at have en trådløs router, og det er ikke afgørende, hvilket mærke routeren har. Ønsker kunden ikke en trådløs router, kan internetforbindelsen oprettes ved at have et kabel fra modemmet til computeren og fra computeren ind i modemmet.

Da det er meget individuelt hvor høj en hastighed den enkelte kunde har brug for, kan kunderne selv bestemme sin hastighed. Det er muligt at vælge fra 2 og op til 20 Mbit/s, og prisen tilpasses naturligvis den hastighed, kunden vælger.

Mobilt bredbånd
Det nyeste produkt hos Telmore er det mobile bredbånd, som blev lanceret i marts 2008. Med det mobile bredbånd har kunden mulighed for at komme på internettet over hele Danmark. Kunden modtager et USB modem, som sættes i computerens USB port, og det er herefter muligt at komme på internettet.

Telmore tilbyder sine kunder en hastighed på 1, 2 eller 5 Mbit/s, og det er muligt at bruge op til 10 GB om måneden. Det mobile bredbånd, som Telmore tilbyder, kan desværre ikke anvendes i udlandet, men kunden kan tilmelde sig en service, hvorpå det bliver muligt. Kunden skal dog være opmærksom på, at der i udlandet betales forbruget pr. MB, og prisen er meget høj.


Om 'Telmore Mobilt Internet | Billigt mobilt internet hos Telmore' #82
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet