Mobilt Internet

Dansk Net | Få billigt & stabilt bredbånd fra Dansk net her

Find priser og tilbud hos Dansk Net. Klik her.
Dansk Net er en forholdsvis ny udbyder på det danske marked inden for internet og IP-telefoni. Virksomheden blev grundlagt i marts 2005, og i 2010 dækker Dansk Net godt 99 % af den danske befolkning med internet og IP-telefoni. Dansk Net kan levere sine produkter i hele Danmark, så længe den enkelte husstand har installeret et telefonstik i hjemmet. Foruden internet og IP-telefoni leverer Dansk Net også TV til den danske befolkning.

Vision
Dansk NetHos Dansk Net har man en vision om at være det nemme alternativ udbyder inden for TV, internet og IP-telefoni. Det skal forstås på den måde, at Dansk Net ønsker at være det foretrukne alternativ i Danmark til de store teleselskaber som Telia, TDC og Telenor. Hos Dansk Net skal det være nemmest, bedst og billigst uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Bredbånd fra Dansk net
Med bredbånd fra Dansk Net kan man vælge hastigheder fra 3-20 Mbit/s, og priserne ligger på et billigt niveau fra 169 kr. pr. måned til 249 kr. pr. måned. Ønsker man lidt ekstra upload til sit abonnement, kan man købe 0,5 Mbit ekstra upload til 29 kr. pr. måned eller 1 Mbit ekstra upload til 49 kr. pr. måned. Skulle der opstå problemer undervejs, er Dansk Net hele tiden behjælpelige med at løse problemerne hurtigst muligt.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken hastighed man skal vælge, så man undgår at betale for meget, så derfor er det vigtigt at vælge den internetforbindelse, der passe til ens eget behov. Har man kun et behov for at tjekke og sende e-mails samt at besøge hjemmesider, kan man nøjes med en hastighed på 3 Mbit/s, men skal man se film via internettet eller spille, mens man er online anbefales en hastighed på minimum 10 Mbit/s. Det er også den hastighed, som mindst er nødvendig, hvis man skal have TV fra Dansk Net. Hører man til de personer, hvor man slet ikke gider vente, når man er på nettet, og hvor det skal gå meget hurtigt, så vil Dansk Nets løsning med en hastighed på 20 Mbit/s være den mest optimale løsning.

Hos Dansk Net forsøger man at have en kort leveringstid. Under normale vilkår vil det tage ca. 14-21 dage, hvis man opretter en ny internetforbindelse og minimum 30 dage, hvis man skal have flyttet sin nuværende internetforbindelse over til Dansk Net. Man kan først få flyttet sin nuværende internetforbindelse over til Dansk Net, når opsigelsesperioden er udløbet. Med det samme man har lavet en bestilling hos Dansk Net, vil man modtage en kvittering pr. e-mail. Herefter fremsendes det nye internetudstyr hurtigst muligt, og man vil modtage en leveringsdato pr. e-mail sammen med kundenummer og kodeord til kundeportalen hos Dansk Net.

Telefoni
Som IP-telefoni kunde hos Dansk Net er der mange penge at spare. Dansk Net tilbyder nemlig et abonnement til 39 kr. pr. måned inkl. fri tale til almindeligt takserede fastnetnumre i Danmark, vis-nummer, viderestilling og banke-på tjenesterne. Skal man have oprettet et nyt telefonnummer eller have flyttet sit nuværende telefonnummer over til Dansk Net koster det 199 kr. Ønsker man at få ændret sit telefonnummer, skal man betale 399 kr.

For at kunne blive IP-telefoni kunde hos Dansk Net kræver det, at man også har en internetforbindelse fra Dansk Net. Hvis man bestiller internet og IP-telefoni på samme tid, bliver produkterne også leveret samtidigt. Hvis man først bestiller IP-telefoni efter, man har fået leveret sin internetforbindelse, vil der være en leveringstid på ca. 5 hverdage. Skal man have flyttet sit telefonnummer hos sin nuværende udbyder, er der typisk en leveringstid på 30 dage, da det er det typiske opsigelsesvarsel på telefonabonnementer.

TV
TV fra Dansk Net bliver sendt via din internetforbindelse, og det bliver vist i en kvalitet, som endnu ikke er set før. Da TV´et sendes via internetforbindelsen, er det altså et krav, at man også har en internetforbindelse fra Dansk Net på minimum 10 Mbit i download hastighed. Dansk Net leverer TV fra FastTV, der er den førende udbyder på markedet inden for TV, som sendes via internettet. FastTV har stor erfaring inden for området, og udbyderen har været på det danske marked siden 2003.

Dansk TV tilbyder 2 forskellige TV-pakker. Man kan få FasstTVBasic til 69 kr. pr. måned eller FastTVPakken til 249 kr. Begge TV-pakker koster 495 kr. i oprettelse. Ønsker man tilvalgspakker, kan man vælge mellem 5 forskellige, som ligger i en prisklasse fra 29 kr. pr. måned til 219 kr. Ingen af tilvalgspakkerne koster noget i oprettelse.

Af andre priser man skal være opmærksom på hos Dansk Net er, at hvis man ønsker at leje en TV-boks, koster det 69 kr. pr. måned, men det er også muligt at købe den til 1.399 kr. På begge TV-pakker skal der betales en halvårlig afgift. Afgiften for FastTVBasic ligger på 39 kr., og for FastTVPakken ligger prisen på 249 kr.

Fra man bestiller TV fra Dansk Net, til man modtager sit produkt, går der ca. 5 hverdage. Har man bestilt TV på samme tid som sin internetforbindelse, vil begge produkter blive leveret på samme tid. Bestiller man en tilvalgspakke til sit TV-abonnement, vil tilvalgspakken under normale omstændigheder blive leveret på samme tid som selve TV-pakken.


Om 'Dansk Net | Få billigt & stabilt bredbånd fra Dansk net her' #174
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet