Mobilt Internet

Telenor: Find information om mobilt internet, mobiltelefoni m.m.

Telenor er et stort telekommunikationsselskab, som er på markedet i det meste af verden. I Norge er Telenor det førende selskab, og det er det største selskab i Skandinavien. Telenor har flere selskaber tilknyttet selskabet, f.eks. CBB, Tele2, Canal Digital og Sonofon,

I 1885 blev Telenor oprettet, som det statsejede Telegrafverket, der skiftede navn til Televerket i 1969. Da Telenor i 1994 blev omdannet til et statsligt aktieselskab, skiftede virksomheden navn til det nuværende Telenor. Indtil 1998 havde virksomheden monopol i Norge til den private kundegruppe. Selskabet er børsnoteret både på Olso Børs og på Nasdaq-børsen i New York.

På verdensplan havde Telenor i udgangen af 2007 mere end 140. mio. mobilkunder, hvilket medførte, at Telenor blev det 7. største mobilselskab i verden. For uden Telenors aktiviteter i Skandinavien, så ejer selskabet også mobilselskaber i Ukraine, Ungarn, Serbien, Montenegro, Malaysia, Thailand, Pakistan og Bangladesh.

Det nyeste i Telenors historie er, at virksomhedens to andre aktiviteter Sonofon og Cybercity d. 15. juni 2009 fusionerer, og her bliver Telenor for alvor kendt i Danmark, da to af landets største teleudbydere bliver til et samlet selskab.

Mission og værdier
Hos Telenor har man en mission om at give kunderne en sammenhængende oplevelse med produkterne. Telenor ønsker at være et personligt teleselskab, som hele tiden har kunden i centrum og har indsigt i, hvad markedet og kunderne efterspørger. Da Telenor hele tiden vil sørge for at levere en sammenhængende kommunikationsoplevelse til deres kunder, betyder det, at selskabet stiller store krav til sig selv.

Telenor har nogle klare værdier om at gøre det hele nemt og praktisk, og derfor vil virksomheden også have produkter samt en service, der er let at forstå og bruge. Det er desuden vigtigt for Telenor, at alt det virksomheden gør for samt leverer til kunden skal fungere, og hvis ikke det er tilfældet, er det Telenors opgave at løse problemet hurtigst muligt. Telenor brænder for sin virksomhed og sine kunder, og derfor skal alle medarbejdere bidrage med en masse energi hele tiden. Sidst men ikke mindst vil Telenor acceptere den enkelte danskers mål og behov for de forskellige telekommunikationsprodukter, og derfor skal produkterne være behjælpelige med at opfylde den enkelte kundes behov, så det passer til de mange forskellige livsstile.

Produkter
Som kunde hos Telenor kan man vælge mellem 4 forskellige produktgruppe. Den ene produktgruppe er mobil, hvor man kan købe forskellige mobiltelefoner som f.eks. Samsung, Nokia, Sony Ericsson og HTC mobiler, og der er mulighed for at få et mobilabonnement, som passer til ens behov – f.eks. fri tale, sms, mms og surf på internettet.

Som bredbåndskunde hos Telenor er det muligt at vælge imellem 4 forskellige produkter i en prisklasse fra 179 kr. til 299 kr. Den billigste løsning er et small abonnement med en hastighed på op til 2 Mbit. Der kan også vælges et medium abonnement med op til 10 Mbit, et large abonnement med op til 15 Mbit samt er extra large abonnement med op til 20 Mbit.

Foruden det almindelige bredbånd tilbyder Telenor også mobilt bredbånd, hvor man har et USB-stick, som fungerer som modem, og det betyder, man kan komme på internettet, når man er på farten. Med mobilt bredbånd kan man vælge mellem hastigheder på 1, 2 og 5 Mbit. Der findes desuden et abonnement, hvor det er muligt kun at betale for netop det, man bruger, hvilket med andre ord vil sige, at man ikke betaler en fast abonnementspris, men man betaler kun for sit internet på de dage, hvor man har behov for det.

Den sidste produktgruppe Telenor tilbyder, er en kombination af bredbånd og telefoni. Her er det muligt at vælge mellem et abonnement, hvor man kun betaler for det, forbrug man har, men man kan også vælge et andet abonnement, hvor man har fri tale. For at finde den bedste løsning til med telefoni og bredbånd, kan man læse mere om kombinationen på Telenors hjemmeside.


Om 'Telenor: Find information om mobilt internet, mobiltelefoni m.m.' #172
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet