Mobilt Internet

Oister tilbyder billigt Mobilt Internet | Oister tilbud og priser

Find priser og tilbud hos Oister. Klik her.
Oister er et internetfirma, som blev lanceret på det danske marked i 2008. Virksomheden tilbyder mobilt bredbånd, via 3s Turbo 3G netværk.

Oister Mobilt InternetSom kunde ved Oister får man en nem og hurtig løsning, idet forbindelsen og installationen kan oprettes i løbet af ganske få minutter. Desuden foregår alt kommunikation med kundeservice samt betaling af faktura via internettet, hvilket gør det meget nemmere for kunden, da man ikke modtager nogen regninger med posten.

Oisters målsætning er, at give danskerne den bedste og mest tilfredse bredbåndsløsning. Direktøren Kenneth Boye har knap 15 års erfaring på markedet, så han har en god viden og forståelse med at servicere kunderne i branchen samt videreudvikle konceptet.

Når man har købt mobilt bredbånd hos Oister, modtager man en startpakke med eller uden bindingsperiode, hvor man kan afprøve produktet. Sker det, at kunden ikke er tilfreds med produktet, kan kunden naturligvis returnere det til Oister. Fortrydelsesretten er 14 dage, og man skal returnere varen, som man modtog den. Når Oister modtager varen, får kunden sine penge retur. Man skal dog være opmærksom på, at returfragten er en udgift for kunden.

Sådan fungerer det mobile bredbånd
Det mobile bredbånd fra Oister er en smart internetforbindelse på 2 Mbit, som man kan have med sig overalt i Danmark.

Som kunde ved Oister kan man købe et lille USB modem, hvor man sætter et SIM-kort i for at få forbindelse til internettet. Når man har modtaget SIM-kortet og USB modemmet sættes det i computerens USB port, og en guide til installation kommer frem, så man i løbet af få minutter kan komme online på sin computer.

Foruden et USB modem kan man også købe en bærbar computer med indbygget 3G modem, men man skal dog være opmærksom på, at dette ikke forhandles ved Oister. Man kan desuden benytte et USB-modem fra en anden udbyder, og så kan man nøjes med at købe et SIM-kort, når man bliver kunde hos Oister.

USB modemmet kan benyttes i alle stationære og bærbare computer med en USB port. Ønsker man ikke et USB modem findes der en tredje løsning i form af en særlig trådløs router til mobilt bredbånd. Denne kan heller ikke købes ved Oister.

Teknisk information
Det USB modem man køber hos Oister er præinstalleret, hvilket betyder, at det eneste man skal gøre er, at sætte stikket i computeren, hvorefter man kan komme på internettet. Med et USB modem fra Oister er der mulighed for at få et MicroSD kort, så man også kan anvende sit modem som almindeligt USB stik. Derudover er der også mulighed for at få tilslutning til en ekstern antenne.

For at kunne benytte sig af et USB modem fra Oister skal computeren omfylde følgende krav:
- Minimum 50MB fri plads til harddisken.
- 1 USB 2.0 port.
- Styresystemet skal enten være Windows 2000 SP4, Windows XP SP2, Windows Vista eller Mac OS X.

Hastighed og dækning
Oister er gennem sit brug af 3´s netværk blevet kåret til Danmarks absolut billigste og bedste bredbånd til prisen med op til 2Mbit/s i downloads og op til 384 KB i upload. Bruger man Oister bruger kun 3´s netværk, og det er derfor ikke muligt at roaming på TDC´s net og heller ikke i udlandet.

Hastigheden hos Oister afhænger dog af, hvor tæt man er på netværkets sendemaster, hvor mange der benytter netværket, samt om masten er tæt på natur og bebyggelse. For at være sikker på at få den mest optimale dækning er det muligt at tjekke det via Oister dækningskort, som kan findes på virksomhedens hjemmeside. Dækningskortet der findes på hjemmesiden er kun vejledende, og kortet viser desuden også TDC´s dækning. De mørkeblå markeringer på kortet er der, hvor Oister dækker, men det anbefales, at man kontakter kundeservice ved Oister, så man får den bedste vurdering af dækningen i sit område.

Prisen på mobilt bredbånd hos Oister
Prisen for mobilt bredbånd hos Oister er meget billigt. Oister tilbyder 2 Mbit/s forbindelse til kr. 159 pr. måned med ubegrænset forbrug op til 10 GB. Dette er et meget højt forbrug, og langt de fleste kunder bruger slet ikke internettet så meget, at de når op til grænsen. Hvis en kunde i en måned bruger mere end de 10 MB, nedsætter Oister hastigheden, men det er stadig muligt at bruge sit mobile bredbånd.

Da betalingen ved Oister foregår via internettet, trækkes betaling fra kundens betalingskort. Hvis man ikke har et betalingskort, kan man blive kunde hos Oister alligevel. Det er nemlig muligt at købe Oister mobilt bredbånd til f.eks. 7 eller 30 dage af gangen, men så er prisen højere end kr. 159. pr. måned. Ønskes denne mulighed skal bredbåndet købes i en forretning.


Om 'Oister tilbyder billigt Mobilt Internet | Oister tilbud og priser' #76
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet