Mobilt Internet

3G Internet: Få lynhurtigt 3G Internet hos Mobilt-Internet.dk


Dette er et teknisk afsnit, som meget kort beskriver den teknik og de begreber, som gør, at vi kan få lunhurtigt mobilt internet.

3G Internet er altså en mere teknisk betegnelse som højhastigheds mobilt internet. 3G er en betegnelse for tredjegenerations mobilnetværk. Den teknologi der bruges kaldes for UTMS (Universal Mobile Telecommunications System). 3G er afløseren for 2G, også kendt som GMS.

Med 3G er den teoretiske dataoverførselshatighed på 384kbit upload og 7,2Mbit download. Dette afhænger dog af en række paramter, som sendeforhold og dækningen i dit område. I fremtiden forventer man, at kunne få hastigheder på op til 100Mbit download og 50Mbit upload via 4g mobilt bredbånd.

Det er også muligt at komme på nettet de steder, hvor der kun er 2G dækning, men hastigheden er meget lavere i forhold til 3G. Man vil tydeligt kunne mærke forskel når der surfes rundt på internettet.

I Danmark er der 4 teleselskaber, som har license til UMTS. Det drejer sig om Telia, 3, Sonofon og TDC. De andre udbydere af mobilt internet, bruger således et af overstående teleselskabers 3G netværk, for at kunne tilbyde dig mobilt internet.


Om '3G Internet: Få lynhurtigt 3G Internet hos Mobilt-Internet.dk' #58
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet