Mobilt Internet

Dækning på mobilt internet. 3G dækning i Danmark

Dækningen er meget forskellig i Danmark. Tommelfingerreglen er, at i tætbefolkede områder, er der dækningen rigtig god og omvendt i tyndtbefolkede områder, kan den svinge en hel de.l

3G netværket, som mobilt internet køre på, dækker ca. 80 % af Danmark, og det tal bliver hele tiden større. Hvis der ikke er 3G dækning i dit område, så fungere det mobile internet stadigvæk på det gamle 2G netværk, som dækker 99% af Danmark. Har du et mobilsignal, så er der altså stadigvæk dækning.

Hvis du vil have den bedste dækning, så skal du vælge et selskab som TDC eller 3 da roaming er muligt. Er der kun dækning af TDCs netværk kan du stadigvæk bruge dit mobile internet fra 3. Oister kan kun køre på 3s netværk, og har ikke mulighed for at roame over på TDCs netværk.

Er du i tvivl om, hvor god dækningen er i dit område, så prøv at låne et mobilt modem af en ven eller kollega og test det. Det er den absolut bedst måde at gøre det på, da teleudbydernes dækningskort ikke altid er hundred procent opdateret.

I praksis, når du eksempelvis er online i toget, er der enkelte huller, men du er online langt det meste af vejen. Vi har testet flere udbydere af mobilt internet på strækningerne KBH-Aalborg og KBH-Nkøbing Falster. Her var der ingen problemer med at streame film fra youtube, og du har generelt fornemmelsen af at være online hele vejen, selvom der er huller uden dækning undervejs.


Om 'Dækning på mobilt internet. 3G dækning i Danmark' #43
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet