Mobilt Internet

Fullrate: Idéen bag Fullrate - Læs mere om Fullrate her

Fullrates forretningsidé er, at de ønsker at tilbyde den danske befolkning bredbåndsløsninger på en enkelt og billig måde. Fullrate blev derfor etableret på det danske marked i april 2006, hvor virksomheden dog kun kunne forsyne Storkøbenhavn.

Efter kort tid blev kundegruppen større og større, og Fullrate udvidede kundegruppen til den resterende del af Danmark, hvilket betød, at virksomheden blev landsdækkende i juli 2008. I starten af Fullrates levetid kunne virksomheden kun tilbyde sine kunder en alm. bredbåndsløsning, men i februar 2009 blev sortimentet udvidet, og Fullrate lancerede en løsning med det mobile bredbånd. Denne udvidelse af sortimentet medførte, at Fullrates kunder havde mulighed for at komme på internet overalt, hvilket er mere fleksibelt i forhold til de andre bredbåndsløsninger.

Sortiment og kundegruppe
Fullrate har to forskellige kundegrupper, idet virksomheden både opererer på markedet til private-, men også erhvervskunder i hele Danmark. Da virksomhedens bredbåndsløsninger leveres via TDC´s mobile netværk, dækker Fullrate mere end 80 % af det danske marked.

På det private marked tilbyder Fullrate sine kunder internetforbindelser med en stor båndbredde. Bredden strækker sig fra 2 og op til 40 Mbit, og med i den pris Fullrate tilbyder, er der inkluderet fastnettelefoni.

Til erhvervskunderne tilbydes medarbejderbredbånd og SDSL med symmetriske båndbredder. Begge muligheder varierer fra 5-10 Mbit. Begge kundegruppe kan købe en række tillægsydelser, som kan købes efter behov.
Desuden kan man hos Fullrate også købe mobilt bredbånd. Med denne løsning får kunden fra 2-5 Mbit samt op til 384 kbit i upload hastighed.

Teknologi
Teknologien, som Fullrate anvender i sine produkter, er baseret på ADSL2Plus, hvilket er en videreudvikling af den almindelige ADSL teknologi, som er udbredt over hele verden. Teknologien produceres via en traditionel kobberforbindelse, som er kvalitetssikret således, at telefoniforbindelsen ikke kan blive påvirket af selve internetforbruget.

Ved de højeste forbindelser benytter Fullrate VDSL2-standarden, der er endnu hurtigere end den førnævnte ADSL2Plus teknologi. VDSL2 kører også på de traditionelle kobberforbindelser, men med en hurtigere standard, som på kortere afstande giver kunden mulighed for at få hastigheder op til 100 Mbit/s i download og op til 50 Mbit/s i upload.

Det mobile bredbånd er baseret på en anden teknologi, som hedder High Speed Downlink Packet Access, der forkortes HSDPA. Denne teknologi er også kaldet for 3. generationsmobilkommunikation. Med HSDPA får kunden hastigheder op til 14,4 Mbit/s. I nogle områder er der ingen dækning med denne teknologi, men der anvendes i stedet for Enhanced Data Rates for GSM Evolution. Denne forkortes EDGE og er også kendt for 2½ generationsmobilkommunikation og kan levere op til 236 Kbit/s.


Om 'Fullrate: Idéen bag Fullrate - Læs mere om Fullrate her' #74
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet