Mobilt Internet

Vodafone er et af verdens største mobiltelefonselskaber

Vodafone er et af verdens største mobiltelefonselskaber. Virksomheden blev grundlagt i 1982 i England, da Racal Strategic Radio vandt en licens til at drive mobiltelefoni i Storbritannien. I de første par år af Vodafones eksistens, havde virksomheden ikke mange kunder, da man først valgte at åbne op for kunderne i 1985.

Forholdsvis hurtigt efter grundlæggelsen blev virksomheden den førende virksomhed inden for GSM-systemet i England. I 2006 blev det anslået, at Vodafone har godt 260 mio. Kunder, hvilket gør Vodafone til verdens næststørste mobiloperatør, som kun er overgået af konkurrenten China Mobile.

Udvikling
Gennem de sidste 15 år har Vodafone opkøbt flere selskaber samt indgået samarbejdsaftaler med andre virksomheder i branchen. I 1996 og 1997 opkøbte Vodafone de to britiske selskaber Talkland og People Phone. Få år senere overtog Vodafone selskabet AirTouch Communications, hvilket medførte, at virksomheden blev medejer af Mannesmann, som ejede mobilnetværket D2, som er det største mobilnetværk i Tyskland.

Vodafone har kun været på det danske marked i få år, da virksomheden først kom ind på det danske marked i 2006 efter en indgået aftale med TDC. Den dag i dag er Vodafone på markedet i over 26 forskellige lande. Foruden de mange opkøbte selskaber, er Vodafone også sponsor for flere sportsklubber. Vodafone er f.eks. sponsor for cricket landsholdet i England.


Om 'Vodafone er et af verdens største mobiltelefonselskaber' #144
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB
59 kr. pr. måned
Min. pris 504 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
200 GB
279 kr. pr. måned
1674 kr.
inkl. router
8-35 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
200 GB
299 kr. pr. måned
1893 kr.
inkl. router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  Telia - Mobilt bredbånd Telia
Har 4g produkter
30 GB
199 kr. pr. måned
Se hjemmeside! 1 - 80 Mbit Telia
Læs mere
Telia - Mobilt bredbånd
Vi dækker i dag 97% af Danmarks befolkning. Du får automatisk den hurtigst mulige hastighed med Telia Mobilt Bredbånd.
 
  TDC Mobilt Bredbånd TDC 2 GB
49 kr. pr. måned
Min. pris 393 kr.
UDEN modem
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
TDC Mobilt Bredbånd
TDC tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet