Mobilt Internet

Oister tilbyder fri data og sms for kun 69 kr om måneden

Skrevet for 1 Lang tid siden af Camilla Niss | Dette indlæg må ikke kopieres.

3s datterselskab, Oister, har netop lanceret et nyt produkt. Denne gang er det inden for lavpris mobiltelefoni. For bare 69 kr om måneden kan du sende alle de smser og gå på nettet via din mobiltelefon, lige så tosset du vil. Kenneth Boye som er direktør i Oister, og anser det som et naturligt skrift, efter succesen med mobilt bredbånd.

John Strand som er teleanalytiker har analyseret på dette udspil fra Oister, og mener det er en åben kriserklæring til de selskaber som sælger billige mobiltelefoner med tilskud. Når den obligatoriske binding er forbi, så kan kunden få låst mobiltelefon op, og Oisters tilbud vil være det mest fordelagtige at bruge. Sandsynligvis ser vi udspillet nu, fordi Apples Ihpone 4 er lige på trapperne. Det vil give en masse billige Iphone 3 telefoner til salg på Den Blå Avis, QXL og andre steder.

Det bliver spændende at se hvad de andre lavprrisselskaber kommer med. Oister er klart billigst på fri sms og fri data trafik kombinret, sammenlignet med CBB, Telmore og BiBoB.

Se også andre blogindlæg

 • Telia har lanceret 4g mobilt bredbånd | for 1 Lang tid siden
  Så skete det endeligt. Telia har som det første danske selskab lanceret 4g Mobilt Bredbånd. Det skulle være muligt at opnå hastigheder på 80 Mbit!
 • Kasakhstan har får 4g Mobilt Bredbånd | for 1 Lang tid siden
  Kasakhstan har overhalet Danmark indenfor 4g mobilt bredbånd. Et lokalt teleselskab har opsat et LTE-netværk i byen Almaty.
 • Telia lancere 4g mobilt bredbånd i 2011 | for 1 Lang tid siden
  Så er det officielt. Telia lancere 4g mobilt bredbånd til foråret 2011. Vi venter stadigvæk spændt på et udspil vedrørende priser og hastigheder.
 • Sådan virker 4G Mobilt Bredbånd | for 1 Lang tid siden
  4G Mobilt Bredbånd bygger på LTE-teknologien, som vil give os endnu hurtigere hastigheder. Hvilke udfordringer giver det for teleselskaberne? Læs her.
 • Se hele bloggen.
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet