Mobilt Internet

3 Eazy Internet Tank & Surf - Mobilt internet når du har behov

Find priser på mobilt internet hos 3 Klik her.
Princippet med taletidskort er nu også kommet på markedet for mobilt internet. Hos 3 er det nu muligt kun at betale for netop, det du bruger. Tank-selv-internet er til dig, som kun vil betale for f.eks. en dag, en uge eller måske en måneds internet forbrug.

Hos 3 kaldes produktet for Eazy Internet Tank & Surf, og du betaler forud for 3,6 Mbit/s. Det koster derfor 0 kr. om måneden i abonnement, og når du køber produktet, betaler du 149 kr. for en startpakke. For at kunne købe dig adgang til internet, kan du købe tanke adgangen til internettet op via 3´s hjemmeside med dit Visa/Dankort.

Alt du skal bruge til Eazy Internet Tank & Surf fra 3 er, et USB-modem. Hvis du ikke i forvejen har et USB-modem, har du mulighed for at vælge det med, når du køber din startpakke. Det er dog ikke muligt at købe modemmet med Eazy Internet Tank & Surf i 3´s webshop, men det er muligt at købe et USB-modem i en af 3´butikker.

Priser, binding og forbrug
Der er ingen binding med Eazy Internet Tank & Surf, og der er heller ikke en opsigelsesvarsel. Når du køber en startpakke får du en uges frit forbrug med i prisen. Køber du internet til en enkelt dag, er prisen 29 kr., for en uge er prisen 149 kr., og for en måned er prisen på 299 kr. Alle priserne er med frit forbrug, og du kan gå på internettet både i Danmark og i Sverige, hvor 3´s netværk er tilgængeligt.

Selvom der er frit forbrug med et Eazy Internet Tank & Surf abonnementet, er du som kunde hos 3 også omfattet en fair-use-grænsen. Det betyder, at hvis du bruger mere end 20 GB på en måned, så forbeholder 3 sig retten til at begrænse din hastighed. I værste tilfælde kan 3 spærre dit abonnement helt eller delvist i den pågældende måned, hvor du brugt mere end de 20 GB.


Om '3 Eazy Internet Tank & Surf - Mobilt internet når du har behov' #143
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet