Mobilt Internet

Køb godt og billigt Mobilt Bredbånd hos Telmore!

Find priser og tilbud hos Telmore. Klik her.
Telmore tilbyder flere løsninger inden for mobilt bredbånd. De har både en 2Mbit forbindelse, som er god til dig, som bare skal surfe lidt på forskellige hjemmesider, læse nyheder på nettet, se dine Facebook profil, tjekke e-mails mv.

Du kan også købe en 5Mbit forbindelse. Med 5Mbit har du en langt hurtigere forbindelse, der gør dig i stand til at streame netradio og til dels film, se YouTube videoer, hente store filer og meget andet.

Bemærk begge hastighedsangivelser er teoretiske maksimum hastigheder. Det afhænger bl.a. af 3G dækningen i dit område, og om dit USB modem understøtter så høje hastigheder. Hvis du klikker på Telmore linket i bunden af denne side, så kan du på deres dækningskort se, hvor godt de dækker.

USB Modem
Du kan vælge i mellem flere forskellige USB Modemer: Huawei E1752 (sort og hvid model), Huawei E180, Huawei E1752. Alle USB Modemer koster 1 kr. ved køb af mobilt bredbånd
Vores anbefaling er, at du køber Huawei E180. Det understøtter hastigheder optil 7,2Mbit de steder, hvor der er 3G dækning. Selve USB stikket kan foldes ind, så USB stikket er beskyttet, når du ikke bruger det. Du kan også undlade at købe et USB modem.
Bemærk det er ikke sikkert, at USB Modemer fra andre teleselskaber kan bruges med Telmore. De kan være låst på samme måde som med mobiltelefoner.


Om 'Køb godt og billigt Mobilt Bredbånd hos Telmore!' #60
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB
59 kr. pr. måned
Min. pris 504 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
200 GB
279 kr. pr. måned
1674 kr.
inkl. router
8-35 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
200 GB
299 kr. pr. måned
1893 kr.
inkl. router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  Telia - Mobilt bredbånd Telia
Har 4g produkter
30 GB
199 kr. pr. måned
Se hjemmeside! 1 - 80 Mbit Telia
Læs mere
Telia - Mobilt bredbånd
Vi dækker i dag 97% af Danmarks befolkning. Du får automatisk den hurtigst mulige hastighed med Telia Mobilt Bredbånd.
 
  TDC Mobilt Bredbånd TDC 2 GB
49 kr. pr. måned
Min. pris 393 kr.
UDEN modem
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
TDC Mobilt Bredbånd
TDC tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet