Mobilt Internet

Huawei: Firmaet bag de mange forskellige mobile bredbånd modems

Huawei er den førende virksomhed inden for kabelbaserede, trådløse og IP-teknologier baserede ydelser. Virksomhedens produkter er på markedet i over 100 forskellige lande, og Huaweui betjener godt 45 af de 50 største teleoperatører samt ca. en tredjedel af verdensbefolkningen. Virksomheden er etableret i 1988 af Ren Zhengfei i Kina og har siden sin eksistens være den førende virksomhed inden for sit speciale område.

Ved Huaweis etableringen, distribuerede virksomheden importerede PBX produkter, og fra 1989 påbegyndte virksomheden at udvikle og markedsføre sine egne produkter. I 1993 fik Huawei sit gennembrud på mainstream telemarkedet, da virksomheden iværksatte en digital telefon switch. I løbet af 1990´erne indledte Huawei løbende aftaler med nye samarbejdspartnere, bl.a. IBM og Siemens, for at blive dygtigere inde for sit område.

I løbet af de sidste få år har Huawei været i kraftig udvikling, da virksomheden i 2008 gik i gang med udviklingen af USB-modemet, som bruges i forbindelse med mobilt bredbånd. Det mobile bredbånd er i kraftigt udvikling, da flere og flere efterspørger en nem løsning, når de er på farten. Derfor kan det siges, at Huawei er i udvikling og vækst pga. den store efterspørgsel efter USB-modem og mobilt bredbånd.

Vision, mission og værdier
Huaweis vision er at gøre kunderness liv meget lettere via kommunikation. Gennem Huaweis mange erfaringer og store ekspertise i telekommunikationssektoren hjælper virksomheden dens kunder med de nemmeste løsninger på markedet for kommunikation og IT. I dag er der i verdenssamfundet meget fokus på klimaet, og derfor leverer Huawei også klimavenlige produkter, som er med til at reducere strømforbruget hos Huaweis kunder.

Det er meget vigtigt for Huawei at have kunden i centrum. Derfor er det Huaweis mission at fokusere på de udfordringer, der findes på markedet inden for kommunikationsnettet. De løsninger og tjenester, som Huawei skal skabe for kunderne skal være med til at give kunderne den værdi, som de efterspørger.

For hele tiden at kunne følge med udviklingen og kundernes behov er konstante forbedringer en vigtig faktor hos Huawei. Disse forbedringer skal igen være med til at skabe værdi hos kunderne, men også for at fortsatte sin ledende position på markedet.

Produkter
Huawei har mange forskellige produkter inden for bl.a. fastnet, datakommunikation, optisk netværk, spftware, tjenester og terminaler, herunder modemer samt det mobile netværk. Desuden har Huawei også fremstillet mobiltelefoner og 3G HSDPA kort. Dog er Huawei mest kendt for deres USB-modem.


Om 'Huawei: Firmaet bag de mange forskellige mobile bredbånd modems' #142
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find lynhurtigt mobilt internet herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Mobilt internet | Billigt og hurtigt mobilt internet

Vælg mellem flere forskellige udbydere af mobilt internet. Se priser og muligheder herunder.

 

Mobilt-internet.dk
  Firma Populær: Mindstepris i 6måneder. Hastighed Netværk   Mobilt-internet.dk
  CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn CBB 5 GB pr. mdr.
64 kr. pr. måned
Min. pris 533 kr.
inkl. USB modem
17-71 Mbit/s Telenor
Læs mere
CBB Mobilt Bredbånd - 5 GB til 59 kr. / mdn
Lige nu kan du få Mobilt Bredbånd 1 Mbit til kampagnepris. Det koster 49 kr./md og så får du 1 GB forbrug pr. måned og 1 Mbit/s hastighed. Normalprisen er 74 kr./mnd.
 
  Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned Oister
Vi anbefaler Oister!
FRI DATA
220 kr. pr. måned
1.320 kr.
Ingen binding
17-71 Mbit/s
Læs mere
Få OiSTER 2 Mbit mobilt bredbånd til kun 1 kr. for den første måned
OiSTER Mobilt bredbåndt har Danmarks bedste dækning med 3’s Turbo 3G-net og er i flere tests blevet kåret som bedst til prisen. Første måned koster lige nu kun 1 kr.! Klik her
 
  Telmore Mobilt Bredbånd Telmore
God til prisen!
150 GB
249 kr. pr. måned
1494 kr.
inkl. låne-router
17-71 Mbit/s TDC
Læs mere
Telmore Mobilt Bredbånd
Det kan være svært på forhånd at vide, hvor højt ens forbrug vil være med Mobilt Bredbånd. Som udgangspunkt kan du dog følge vores vejledende retningslinjer.Se mere på vores hjemmeside.
 
  YouSee YouSee Op til 100/20 Mbit
319 kr. pr. måned
Min. pris 2.312 kr.
Op til 100/20 Mbit TDC
Læs mere
YouSee
YouSee tilbyder som mange andre også mobilt bredbånd til sine kunder. Med mobilt bredbånd kan du komme på nettet alle steder, og du er ikke afhængige af dumme ledninger, du har kun dit USB-modem, som skal sættes i computeren.
 

Mobilt Internet Priser
mobilt internet